|
Daliborce
|
|
| Dalibor | Date: Friday, 15-01-2010, 01:37:20 | Message # 1 |
 Војник
Group: Blocked
Status: Offline
| Jas sum Dalibor od Skopje, imam 29 godini, poveketo dobro ja poznavaat mojata igra no sepak za tie sto ne me znaat igram pod nik Daliborce pa neka poglednat... poranesen: Lav predator vojnik kriza srpski ludak kasap Bi sakal da bidam vo vasiot klan zzzzzz
Message edited by Dalibor - Friday, 15-01-2010, 02:48:47 |
| |
|
|
| KingZoki | Date: Saturday, 16-01-2010, 03:14:51 | Message # 2 |
 Tim Leader and special force by Kings
Group: Administrators
| neka dostavi slika se dogovoriv so nego pa ke se glasa posle pozz
Доколку сакаш да стигнеш до кралевите мора да ги почитуваш Кралските правила. King Tim Leader Zoki-Spartak
|
| |
|
|
| KingZoki | Date: Monday, 18-01-2010, 01:50:24 | Message # 3 |
| do sreda da dostavis slika ili aplikacijava ja zaklucuvam.
Доколку сакаш да стигнеш до кралевите мора да ги почитуваш Кралските правила. King Tim Leader Zoki-Spartak
|
| |
|
|
| Dalibor | Date: Tuesday, 19-01-2010, 00:47:13 | Message # 4 |
 Војник
| Zoki eve ti e-mail daliborce_sk@hotmail,com da objasnis kade da prikacam slika zatoa sto imam dostaveno moja slika vo fotoalbum na ovaa strana pozz
|
| |
|
|
| KingZoki | Date: Tuesday, 19-01-2010, 10:43:53 | Message # 5 |
| vidi vaka ja vidov slikata neka glasaat ali mislam dokolku sakas da bides clen ovde ke mora malku da si go sredis odnosot gledam nekako mnogu si nervozen. A i da te prasam okolu ova sto go imas objaveno na www.lavovi.tk Zdravo jas sum Daliborce pa bi sakal da prevzemete nekakvi sankcii protiv vasiot clem Demirely bidejki bev napadnat deka igram so wh na nas server Dobro znaete deka imam admin od toj server i se zalagam da nema lica koi igraat so wh ili slikni gluposti pa zatoa jas toa go smetam kako golema navreda Go cuvam serverot da moze site vie da igrate, a za vozvrat dobivam navredi, mislam deka tyoa ne e vo red pozzzzzzz I aj sakas sve vo red da bides clen ali pravilta se jasni nemozi da se bide clen na dva clana kako sto gledam ovde imas pisano za serverot na vojnici na nasiot server sto avtomatski znaci deka si clen tamu taka da mislam deka e fer da ovbjasnis podetalno okolu ova.
|
| |
|
|
| Dalibor | Date: Tuesday, 19-01-2010, 15:39:27 | Message # 6 |
 Војник
| Toa sto mozev da imam admin od server ne e deka sum vo klan vojnici, ne sum vo vojnici, pogledni ja poslednata aplikacija moja ke vidis deka sum odbien, bev vo vojnici mnogu odamna... se poznavam mnogu dobro so pogolem broj od clenovite na vojnici uste pred da izleze call2 zatoa imaat doverba vo mene i znaat deka sum protiv WH.Imavme turniti vo igracnici na cod1. Sto se odnesuva do odnosot, jas mislam deka nemame nikakov problem poveke so MRNO, ja resivme rabotata uste pred da podnesam aplikacija, moze da se izjasni i toj samiot za ovoj del neli Pozzz
|
| |
|
|
| KingZoki | Date: Tuesday, 19-01-2010, 16:11:36 | Message # 7 |
| blagodarame na objasnuvanjeto od denes mozi da glasaat site clenovi evo i slika negova ova e Daliborce Od sega mozi da glasate dali ste ZA ili PROTIV.
|
| |
|
|
| MRNO | Date: Tuesday, 19-01-2010, 20:00:32 | Message # 8 |
|
Генерал George Patton
| ae daliborce ja su ZA pronlemi nema samo dobra druzba napred
|
| |
|
|
| KingMacedonian | Date: Thursday, 21-01-2010, 21:05:17 | Message # 9 |
 user
Group: Users
| covekot igra super, ako ne e vo drug klan i ako rascistil so vojnici i ja sum za
|
| |
|
|
| Spiderman | Date: Thursday, 21-01-2010, 23:31:35 | Message # 10 |
 Војник
| Jas sum ZA
|
| |
|
|
| Dalibor | Date: Saturday, 23-01-2010, 13:43:32 | Message # 11 |
 Војник
| Vi blagodaram na podrskata Jas sum sekoj den na serverot Vojnici pa povelete na turnirce pozzzzz
|
| |
|
|
| IgorVeles | Date: Saturday, 23-01-2010, 16:00:00 | Message # 12 |
 Војник
| Jas sum ZA dobar e odlicno igra
|
| |
|
|
| ALKAPONE | Date: Tuesday, 26-01-2010, 19:50:17 | Message # 13 |
|
Шеф Мафије
| Ae i jas sum ZA
|
| |
|
|
| KingZoki | Date: Wednesday, 27-01-2010, 00:08:35 | Message # 14 |
| Jas sum protiv bidejki slusam si imal dosta nesoglasnosti porano posebno so MKDCLAN i licno so mene sega mi tekna dodeka bev admin tamu na nekolku pati me imas opsueno neznam dali se sekavas ali me potsetija da dovolno mi tekne ako tebe ne ti teknuva jas sum ex MKDSPARTAKUS. I aplikacijava ke bide odbiena avtomatski bez razlika koj glasa za i ja zaklucuvam isto i ip to ke bide blokirano .
|
| |
|
|